Om Niviarsiaq Uld


Kunsthåndværk, strik og rå uld

Hvem er vi

Niviarsiaq Uld producerer og sælger til private kunder og virksomheder. Niviarsiaq Uld lægger vægt på kvalitet, håndfremstilling, kreativitet, respekt og kærlighed til den grønlandske natur. Vores produktion og salg af rå uld, garn, kunsthåndværker og strik er omfattende og nuanceret – i vores univers er intet umuligt, før det er afprøvet.

Vi inspireres og bruger råmateriale fra den grønlandske natur

Niviarsiaq Uld er en mindre virksomhed, der er tilvejebragt ud fra interessen i at bruge og skabe unikke kvalitetsprodukter ud af de tilstedeværende ressourcer i naturen. Produkterne laves med hjertet for at fremme de bedste egenskaber i råvarerne inspireret af vores mange ture ud i naturen.

Køb, salg og fremvisning hos Niviarsiaq Uld

Niviarsiaq Uld producerer og markedsfører et bredt udvalg af produkter som alle kommer fra moskusoksens uld, farvning, færdigspunden hånd- og maskinstrikkegarn. Inspiration til garnets farvesammensætning hentes i naturen. Farvning af garnet foregår efter økologiske principper.
Se det arbejdende værksted.

Foruden forarbejdning, produktion og salg af rå uld og garn fremstiller og sælger vi også produkter som bl.a. pulsvarmere, sjaler og huer af moskusuld, tasker af sælskind, smykker og spænder af rensdyrgevir og moskushorn. Der er foruden vores standardsortiment også muligt at få fremstillet produkter efter eget ønske. Moskusuldens uovertrufne evne som varmegivende kilde selv i et tyndt lag gør det færdige produkt anvendeligt sommer som vinter se histoien.

Hvor bor vi

Niviarsiaq Uld produktion og butik er beliggende midt på Grønlands vestkyst i bunden af den store fjord Kangerlussuaq.
Vi bor her
.

Besøg Niviarsiaq Uld

Er du i Kangerlussuaq, er du velkommen til at gå på opdagelse i Niviarsiaq Uld og besøge de arbejdende værksteder og lade dig friste af det brede udvalg af garn, kunsthåndværk og strik i butikken.

Der kan også arrangeres fremvisning af de forskellige arbejdsprocesser.
Kontakt os for nærmere information om åbningstider.

Kontakt og bestilling af varer

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at købe vores produkter, kontakt Niviarsiaq Uld. Internet og butikssalg ifølge gældende handelsbetingelser.